Streptokok

Dobrý den, již podruhé mi byl v době jednoho půl roku v pochvě nalezen streptokok. Dostala jsem antibiotika Amoksiklav. Chtěla jsem se zeptat zda je možné, aby toto onemocnění mohl na mě přenést můj partner, i když on nemá žádné potíže? Pokud, ano, kde je možné ho nechat vyšetřit, či jaká by u něj mohla být léčba? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Streptokoky je promořená velká část populace, přenos nemusí být jen pohlavním stykem,partner může být vyšetřen na kožním oddělení, ale nemyslím,že je to nutné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: