Streptokok

Dcera měla vysoké horečky a bolesti v krku,tak jsme šli k dětské doktorce udělala ji stěry a zjistilo se že má v krku streptokoka. V krku už ji tolik nebolí,ale stále ho má červený. Přesto ji doktorka nedala žádná antibiotika a prohlásila že může jít do školky. Je to v pořádku nebo to mám s ní řešit? Bojím se aby se to malé nevrazilo jinam. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Kateřino. Záleží na tom, jaký typ streptokoka se dceři v krku objevil. Nález streptokoka ještě automaticky neznamená léčbu antibiotiky. Pokud dcera nemá horečky, pak její imunitní systém infekci zvládl sám. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x