Streptokok a orální sex

Dobrý den, je možné, aby se přítel nakazil ode mě streptokokem při orálním styku? Mám ho v pochvě. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, záleží na typu streptokoka, teoreticky ano, ale streptokok v pochvě nezpůsobuje anginu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: