Streptokok a otěhotnění

Dobry den, cca pred mesicem mi doktorka zjistila streptokoka v pochve. Mela jsem pouze lehke bolesti v podbrisku a vytok. Doktorka mi nasadila penicilin a po dobrani leku uz me ani nic neboli. Minuly tyden jsem byla na kontrole ale z vysledku vyslu, ze mam stale masivniho streptokoka. Chtela bych Vas poprosit jeste o Vas nazor, co mam delat a jestli mi toto onemocneni brani v otehotneni. S pritelem se snazime o miminko. Dekuji

Odpověď odborníka:

Streptokok je poměrně častý nález a pokud nedělá potíže nevyžaduje léčbu, v otěhotnění rozhodně nebrání. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: