Streptokok a zvýšené aslo

Dobrý den,hledám odpovědi na moje otázky a zatím bez úspěchu,ani na netu jsem se nedozvěděl pořádnou odpověď,tak snad ji najdu u vás. Asi před 4 roky jsem prodělal několik angín a střeptokoka,kterého jsem se nemohl zbavit. Po nějaké době mi bylo řečeno že už je to dobré,ale zůstalo mi zvýšené aslo, tak jsem začal chodit na přeléčení pendeponem, trvalo to rok. Aslo pořád kolísalo,ale nekleslo. Po změně lékaře mi bylo doporučeno vyndání krčních mandlí,tak sem to podstoupil. Po operaci mi řekli, že byli totálně proděravěné a ve špatném stavu,takže sme udělali dobře. Další roky už bez pendeponu ASLO postupně pomalu klesalo a už to vypadalo dobře. Jen malá poznámka - před operací hodnota ASLA 450. Po roce po operaci 350. Ted uz asi rok jsem nebyl na odběru, až do minulého týdne, kdy jsem si řekl, že si to nechám zkontrolovat. Paní doktorka se mě ptala jestli jsem opět neprodělal angínu, že mám aslo přez 600. Moje otázky zní: Co mám udělat pro to,abych se toho zbavil, abych streptokoka už nedostal. Nechci žádná antibiotika, jen to ruinuje tělo a stejně nepomáhají. Slyšel jsem něco o detoxikaci těla - pomůže to? Jsou na to nějaké bylinky nebo něco co může pomoci? Jak dlouho se takové ASLO může léčit? Je na to nějaký specialista? Jestli ano,kde? Můžu cvičit když mám takové hodnoty - posilovat v posilovně, nebo aspoň dělat kardio cvičení na rotopedu nebo orbitreku? Prosím poraďte mi. Už to trvá moc dlouho a omezuje to můj život. Děkuji za co nejpodrobnější odpověď a snad i dobrou radu. Budu se těšit.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vysoká nebo spíše vyšší hladina ASLO není žádná nemoc, je to známka toho, že jste prodělal v minulosti streptokokovou infekci, ale nic neříká tom, kdy. Mimochodem - norma je od nuly do 200jednotek. Podle mého mínění se příliš fixujete na hodnoty ASLO, pokud nemáte problémy, není nutné cokoli podnikat - streptokoková infekce ( a její možné následky hlavně v oblasti postižení ledvin a srdce) v těle byla dobře poléčena pendeponizací a odstraněním mandlí. Pokud byste měl nějaké známky onemocnění, potom se budete léčit, ale ASLO prostě není žádná nemoc. Poku byste chtěl pátrat po tom, kde v těle by se mohla infekce streptokoka nacházet, navštivte lékaře na obvodě. Léčení je však pouze antibiotiky, detoxikace je neověřená metoda ne-klasické medicíny, zkusit můžete, ale efekt vám nikdo nezaručí, stejně tak jako byliny a potravní doplnky. Zkuste navštívit ambulanci imunologie, třeba by vám s vaším problémem pomohli. Můžete mít třeba skrytý defekt v imunitě / je to velmi složitý systém/ a po jeho odhalení by se cílěně dala zvyšovat imunita konkrétně proti streptokokům. Já osobně bych zvolila homeopatii, která je velmi dobře ůčinná na chronické potíže tohoto druhu, neplatí ji ale pojištovna a je dobré mít zkušeného homeopata. Cvičit můžete, proč ne? Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x