Streptokok agalactia v urete

Dobrý den stále bojují s tímto streptokokem uz mam čtvrtá antibiotika a stále přetrvávají potíže. Znamená to tedy ze uz neni sance na léčbu a problémy si ponesu čelí zivot? Dekuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte potíže a přetrvává nález bakterie v močové trubici, tak je léčba antibiotiky vhodná. Šance na vyléčení stále je, ale musí se i dodržovat režimová opatření, které Vám lékař doporučí

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: