Streptokok agalactiae

Dobrý den, jsem tt 34/2 a z testu jsem pozitivní na Streptokok agalactiae, lékař mi říkal , že při porodu mě přeléčí infuzí, že se nemám čeho obavat , že je to dnes již běžné.. chci se zeptat, když mám infekci já má ji i můj partner?? Musí se přeléčit i on? Bylo mi řečeno , že ne... a po porodu ( šestinedělí) , když budeme mít pohlavní styk budu mit Streptokok agalactiae znovu?

Odpověď odborníka:

Infekci můžete mít jen vy a nemusí ji mít partner,nedělejte si dopředu zbytečné starosti. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Odpověď | Od: Michaela | 19.8.2015 15:30
Ano budete ho mít znova. Streptokok je
nevymýtitelný z porodních cest. Po antibiotické
léčbě opět vycestuje do pochvy, nejde se ho zbavit.
Slova mého doktora.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: