Streptokok agalactiae

Dobrý den,jiz v prvním nevydařeném těhotenství-potrat 22 tt a následném krytí Zinnatem, mám neustálé pálení a svědění u vchodu pochvy,následně x antibio, masti a globulí, pote z kultivací na venerelogii streptokok B, prelecen Penbene 1500 po 8 hodin 10 dni, pote ihned preleceny kvasinky Mycomaxem, ihned pote jsem znovu otehtonela a ten samy problem.Trpím bolestmi i při čurání, jsem 35 tt, streptokok i v moč.trubici, v moci 10´7. Dvakrát v tehu přelecena Macmirorem ,zabirá jen na chvili. Kvasinky jsou negativní. Jsem vyšetřena na všechny pohlavní nemoci kvůli iVF a ureoplasmata,chlamidie..negativní! Nejsem alergik na nic, dodržují hygienu,imunologie ok. Citlivost streptokoka v pochvě na penicilin ,v moč.trubici na amoxicilin. Beru celou dobu laktobacily a delam snad vsechno,co jsem mohla vyčíst na netu. Dočetla jsem se z příspěvku pana gynekologa Sedláčka,ze existujou globule s ampicilinem. Myslíte,že by to byla nejvhodnější léčba po porodu? Opravdu denně trpím rok a půl.Můj gynekolog mi doporučil autovakcínu,ale s tim nesouhlasí můj urolog,že je to zátěž pro srdce. Poradte mi prosím jak se ho zbavit,je to už psychicky náročné....

Odpověď odborníka:

dobrý den, léčbu bych nechala po porodu, dají se dát razantnější léky, na druhou stranu často obtíže vymizí. Pokud ne, řešila bych potíže asi autovakcínou.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: