Streptokok(aslo)

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jestli tato bakterie(streptokok alfa virudující)může způsobit zvýšení ASLA?na iternetu jsem si našel,že aslo zvyšuje jenom beta streptokok,může zvšit ASLO i alfa??pokud se nachází v krku případně v krvy.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, může. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x