Streptokok b v pochvě- partner

Dobrý den, mám streptokoka B v pochvě, problémy mi nezpůsobuje, prý se neléčí, ale nechci nakazit přítele. Je možné, aby ho chytil z klasického sexu ode mě? A z orálního sexu ho může chytit do krku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že skutečně léčba nutná není, infekce by se ev. do krku dostat mohla, ale myslím si, že je to málo pravděpodobné.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: