Streptokok beta hem. sk. c a agalactiae - vliv na plod

Dobrý den, již rok a půl zápasím střídavě se streptokokem beta hem. sk. C a agalactiae v krku - přeléčena patery antibiotiky, ale streptokok se neustále vrací. Jsem hodně unavená. Chtěla bych otěhotnět a zajímá mě jestli mohou tyto bakterie porušit plod - když je to v krku. Děkuji za odpověď. S pozdravem, Kateřina

Odpověď odborníka:

Bylo by lepší odložit graviditu do doby když budete zcela v pořádku,protože gravidita značně omezuje léčebné možnosti vašeho onemocnění,řada léků včetně antibiotik je v graviditě kontraidikována. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: