Streptokok,hpv..

Dobrý den.V poslední době mě doprovází spousta zdravotních problému.Asi před rokem jsem si všimla genitálních bradavic,gynekoložka mi vždy místo potřela jakousi vodičkou,bradavičky na pár týdnů zmizely a znova se vrátily..Jelikož následoval další problém,zjištěný streptokok v pochvě,tak se bradavičky prestaly do teď léčit..Streptokok mi doktorka léčila asi třikrát,nejdríve penicilinem,po té summamedem,třetí název si nepamatuji.Pak jsem měla výtěry v pořádku,ale streptokok se objevil v krku,ted se léčím opět penicilinem.A abych nezapomela mezitím jsem prodělala zánět vaječníků.Ultrazvuk je také v pořádku,ale stále mě bolí v pravém podbříšku,například po sexu,nebo námaze .Apendix už nemám a na ultrazvuku jsem byla a mělo by být chirurgicky v pořádku.. Zajímalo by mě jestli jde v případě bradaviček o HPV vir a jak se mám konečně zbavit streptokoka.Asi je problém v imunitě že ? Předem moc děkuji za odpovědět.. :)

Odpověď odborníka:

Bradavičky byly zřejmě kondylomata, může se jednat o imunitní problém,z gynekologického hlediska by bylo potřeba opakovat kultivaci z pochvy a dále postupovat podle výsledku.Bolesti mohou pocházet i ze zažívacího traktu, byla- li vyloučena gynekologická příčina příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: