Streptokok před otěhotněním

Dobrý den, mám streptokoka v pochvě ojediněle. Léčba zabrala, ale kultivace za další měsíc ukázala přítomnost streptokoka opět. Hygienu mám velmi dobrou, tak nechápu, jak se mi mohl dostat do pochvy. Lékař mi tvrdí, že se neléčí, že ho má každá druhá. Ale ne internetu čtu různé názory, někdo tvrdí, že léčit před otěhotněním je třeba, někdo, že ne. Co je pravdivé? Může neléčený streptokok ohrozit dítě, když je ještě v děloze?? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud přítomnost streptokoka nedělá problémy není léčba nutná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: