Streptokok typu b v močových cestách

Dobrý den, beru HA Jeanine a po druhém zánětu močového měchýře během tří měsíců, který mi pět dní léčili Ofloxinem (první Nolicinem) mi obvodní lékařka poslala moč na kultivaci. Výsledek ukázal, že mám v močových cestách streptokoka typu B. Protože po dobrání ATB nemám potíže, dohodly jsme se, že budu brát brusinky - beru Urinal - a jakmile se projeví jakýkoliv příznak zánětu, mám přijít pro ATB. Chci se zeptat - jsem spavá, příjde mi, že mám zvýšenou teplotu, může to souviset se streptokokem v těle? A je možné, že i přes braní důsledné braní HA třeba menstruaci vůbec nedostanu kvůli přetrvávající infekci? Děkuji za odpověď. :)

Odpověď odborníka:

Spavost a únava s infekcí souvisí a většinou ji doprovází stejně jako teplota,ale močová infekce neovlivňuje menses příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Dobrá komunikace s lékařem – základ úspěšné léčby
Články: Dobrá komunikace s lékařem – základ úspěšné léčby
Mluvit spolu a rozumět si...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: