Streptokok v pochvě

Uz vic jak rok mam streptokoka v pochve mela jsem i potize(vytok,svedeni,bolesti)3/4 roku mne lecila dr.vsim moznym,ale ON stale byl. Na radu jiste zdr.sestry jsem zacala uzivat LAKTOBACILY, SISAK BAJKALSKY,KYS.LISTOVOU potize ustoupily,ale ten previt je tam stale(uz neni virulentni,trochu mne obcas boli pochva)ale ja uz ho tam nechci,myslim ze je to nebezpecne, mit HO.Diky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, streptokok a jemu podobné "potvory" jsou součástí normální vaginální flory a tělní flory vůbec, pokud tedy ten váš není viulentní a nepůsobí Vám obtíže, vyhlásila bych příměří. :) Dle mého názoru je při absenci obtíží zbytečné zatěžovat organismus léčbou.

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: