Streptokok v pochvě

Dobrý den, už asi rok mě trápí opakované, poslední dobou spíš neustále streptokokové záněty(na 4 krizky) pochvy+pálení moč. trubice vždy po vymočení při nějakém pohybu např při kýchnutí, rychlém pohybu atd,i pri chuzi, predtim sem mela i caste zanety moc. mechyre..brala sem uz nespocet cipku, masti a take antibiotik..intimni hygienu dodrzuji..me problemy zacaly asi mesic po tom co sem zacla chodit se svym pritelem,on ale zadnš problemy nema a byl na vysetreni krve, moci a z krku a vse ok, chodi i darovat krev.mel by jit jeste na nejake vysetreni? jsem z toho uz opravdu zoufala je mi 19 let a toto mi totalne nici jakoukoli radost ze zivota.. mimoto sem zkousela i fermalac , femisan, femivaxinum neo..laktobacily.. ale bez uspechu..nini budu nejspis menit gynekologa protoze pani doktorka na muj problem uz nejspis rezignovala.pane doktore nevite nenapada vas neco proc u me ty problemy porad pretrvavaji nebo nevite o nejakem specialistovi z olomouce, ktery by mi s mym problemem konecne mohl pomoci?za jakoukoli radu moc dekuju.

Odpověď odborníka:

Fermalac , femisan, femivaxinum neo..laktobacily.. Vám Vaše problémy neodstraní,ty je vhodné používat až když je pochvy zbavena patogenních bakterií,Bylo by tedy potřeba provést kultivaci z pochvy spolu se stanovením citlivosti,podle nálezu cíleně přeléřit a až poté použít fermalac nebo podobný přípravek. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: