Streptokok v pochve

Dobry den, pri prohlidce po sestinedeli mi byl v pochve nalezen streptokok, ktery se projevuje mirnym svedenim. Doktorka mi napsala Macmiror, ktery ale nezabral. Chtela mi napsat Polygynax, ale ten neni vhodny pri kojeni. Lekar, ktery moji doktorku zastupoval, kdyz mela dovolenou, mi napsal znovu Macmiror, tentokrat na 12 dni. Zda se mi ale, opet nezabral. Chci se zeptat, jake jsou dalsi moznosti lecby a zda jsou nejake vubec vhodne pri kojeni. dekuji

Odpověď odborníka:

Léčba možná je,bylo by zapotřebí provést i citlivost na antibiotika a podle výsledku nasadit ten preparát, který je při kojení vhodný

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy provází...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x