Streptokok v pochvě a sex

Dobrý den, jsem pozitivní na streptokoka v pochvě, který se prý neléčí. Je to pravda? Nepřenesu ho na partnera? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud nedělá žádné obtíže není nutno jej léčit,styk můžete mít bez obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: