Streptokok v pochvě léčba

Dobrý den, mám ze stěru pozitivního streptokoka. Mám akorát výtoky, jinak žádný problém, doktorka mi řekla, že se to léčit nemusí, ale přesto mi napsala antibiotika polykací Dalacin a Dalacin vag.krém. Nestačilo by používání Dalacinu krému? Nechci brát polykací antibiotika. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pouze lokální aplikace by nemusela být dostatečné účinná bylo by lépe připojit podle doporučení i podání per os. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: