Streptokok v pochvě přes rok - akutní !

Dobrý den, už přes rok mám v pochvě streptokoka, který je, zdá se, naprosto nevyléčitelný. Vystřídala jsem doktory, ten druhý, známý odborník, na mě vyzkoušel asi 15 antibiotik (opravdu silných), a žádný na mě nezabral. Tak mi dali autovakcínu. Původně jsem měla strept. agalacticae skup. B, a ten mi po užívání vakcíny zmizel, ale souběžně ho další 3 nahradily. Mám už přes rok bolesti. Těžké. Mívala jsem i nateklou vagínu, dnes už snad ne, ale to pálení a bolesti jsou nsnesitelné a nic na ně nezabírá. Jednu dobu to dokonce bývalo tak zlé, jako kdyby vám někdo do rozkroku celý den lil vařící čaj a ještě vás tam bodal pletací jehlicí. Ne, nepřeháním. Ta bolest - teď už vlastně jne pálení - se nEDÁ VYDRŽET. Neexistuje nějaká operace, něco, cokoliv? Napadl mě ještě Wobenzym, kvůli braní léků mám totálně rozhašený organismus. Léčitelka mi zase řekla, že mi asi nefunguje tenké střevo, a jestli to prý není od toho. Jsem zoufalá, mám bolesti a už to nemůžu vydržet. Jsem ochotná udělat cokoliv. Pomůže mi ten Wobenzym? Prášky - ani ty nejsilnější - na mě nezabírají. Bůh ví, že kdyby mi někdo řekl, že je možné, odpoperovat vagínu (což není), tak to udělám, protože tu bolest prostě už nemůžu vydržet. Je to už přes rok, jak říkám. Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při čtení Vašeho dotazu mě napadlo, jestli se přeléčuje možná plísňová infekce. Ta se může objevit, zejména při opakovaném léčení různými antibiotiky. Zeptejte se svého lékaře, zda netrpíte plísňovým onemocněním rodidel, tzv.mykózou. Někdy na pálení v pochvě pomáhá léčivý intimní gel s Tea tree olejem (volně prodejný v lékárně, je to nespecifické antiseptikum a dezinfekce), ale předpokládám, že to jste už určitě vyzkoušela. Někdy pomáhá upravit jídelníček - omezit cukry, dbát na dostatek všech vitamínů, zejména C,B komplex., E. Wobenzym pomoci může, ale dodržte dávkování. Za zkoušku to stojí. Nepíšete, jak jste na tom se sexuálním životem. Někdy se infekce úporně drží kvůli tomu, že se dostatečně nebo vůbec nepřeléčil partner - ??? Také je otázka, zda nemáte infekci močových cest - někdy se nepoznaná infekce z močových cest opakovaně přenáší na rodidla. Píšete jen o návštěvě gynekologa - Váš problém může být širší než jen gynekologicky (např. v souvislosti s možnou mykotickou infekcí je třeba myslet i na cukrovku, poruchy imunity atd.). Doporučuji proto v každém případě co nejdříve vyhledat Vašeho praktického lékaře nebo internistu a probrat Váš celkový stav, nejen Váš gynekologický stav. Přeji Vám, aby se Vám brzy ulevilo a byla jste v pořádku.

 
Líbí se vám odpověď?
+13 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: