Stres a antikoncepce

Dobrý den,užívám pravidelne (bez zapomínání) antikoncepci Chloe.Chtěla bych se zeptat jestli je nějaká šance otehotnět. Mám totiž pořád trochu strach a nejistotu.Také bych se chtela zeptat jestli stres ovlivnuje pusobení antikoncepce. Také jsem slyšela,žě těhotenský test je možný si udelat 10 dní po početí ,který projeví jestli je pozitivní nebo ne,je to pravda?Děkuji moc za odpověd.

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud berete antikoncecpi pravidelně je spolehlivější než jen kondom.existují testy na časnou graviditu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x