Stresová inkontinence

Pane doktore, je mi 52 let, porodila jsem 5 dětí - a v poslední době se mi zhoršila tzv.stresová inkontinence, prosím o radu, zda je možné ,,mi podepřít močový měchýř páskou, TVT, zda pokud bych byla ten případ je nějaké riziko a zda byste mi mohl doporučit nějakého odborníka, jsem z okresu Crudim, ale jsem ochotná zajet si za eventuelním zákrokem kamkoliv. Moc děkuji předem za informace anna

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Anno, ve vašem případě bych vám doporučila navštívit odborné pracoviště, kde Vám nejen vyjmenují všechny možnosti léčby stresové inkontinence, TVT,TOT pásky a další, ale zároveň Vám jistě zodpoví Vaše otázky co se týče indikací a rizik jednotlivyých možností.Bohužel, co se týče možností v okrese Chrudim nemám příliš přehled, špičkové pracoviště,co se týče léčby inkontinence je ale v Praze U Apolináře.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x