Stresová zlomenina

Před 8 měsíci jsem měla stresovou zlomeninu nártní kůstky, měsíc jsem měla berle, kost srostla ale až do dnes mi nárt stále opuchá, noha nebolí. Byla jsem na rentgenu a mangetické rezonanci ale nic nezjistili, jaká může být příčina otoku? Zmizí vůbec otok? Děkuji

Odpověď odborníka:

Určitě by měl odeznít. otok je následek nejen poranění měkkých tkání, ale často i neklidu, na rtg se jevící , již zhojené zlomeniny. Většinou déle trvající znehybněníí a posléze postupné a šetrné zatěžování, rehabilitace a fyzikální léčba zajistí odeznění otoku a úpravu stavu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: