Střeva

  • Dotaz od: Jelizaveta
  • Publikováno: 23.12.2010
  • uLékaře.cz

Jsem 9 měsícu po porodu císařským řezem. A několik měsícu mám citlivost ve střevech- nadýmání, kroucení střev až lokální pohybujicí se boles, i přes břišní stěnu v ních cítím pohyb, je to normální?

Odpověď odborníka:

dobrý den, vzhledem k císařskému řezu by mohly být Vaše obtíže způsobeny i pooperačními srůsty. Pro Váš klid navštivte gastroenterologa, nebo gynekologa. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: