Střeva

Dobrý den,mám 8 let po resekci střeva v přechodu tenkého na tlusté střevo, bylo mě odebráno 80 cm.Trpím neustálými průjmy několikrát denně.Beru Pentasu.Chci se zeptat, jestli jsem vhodný adept na biologickou léčbu, nebo jaká by byla vhodná léčba.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vhodnost biologické léčby nebo obecně úpravy léčby při střevních zánětech nelze zde určit, musíte vyhledat příslušného gastroenterologa, který musí posoudit Vás zdravotní stav + předchorobí + dosavadní průběh nemoci + nálezy.... Doporučuji obrátit se na interní oddělení v Liberci nebo na jinou blízkou gastroenterologii nebo internu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: