Střevní a žaludeční potíže s vysokým pulsem

Trpívám vysokým pulsem, v těhotenství naměřeno až 136 tepů za min., občas (2xdo roka) bušení srdce. Poslední rok se léčím na neurologii kvůli migrénám (beru 2xdenně Gingio 80,a při záchvatu Formen).Před 5-ti dny jsem měla migrénu a musela jsem vzít 2xFormen (s odstupem 3 hodin). Potom se mi udělalo zle-pot čela,rukou,vysoký puls a střevní potíže bez bolestí břicha. Bohužel tyto pocity mám stále - vyšší puls (90-100),průjem (bez bolesti břicha), sevření na prsou, sevřený žaludek. Nemohu nic jíst a chvílemi mám pocit, že spadnu. Mám pocit jakobych se něčeho bála, ale nevím čeho. Je možné, že mi prášky na migrénu vyvolaly nějakou neurózu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, možnost, aby léky na migrénu vyvolaly neurózu samozřejmě existuje, je ale zanedbatelná. Problém bych spíš viděl v psychickém rozpoložení a stresu způsobeném těhotenstvím. Doporučil proto přestat se stresovat, snažit se zklidnit mysl a v případě, že Vaše neustoupí nebo se zhorší, vyhledat lékařskou pomoc. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: