Střevní bakterie

Dobrý den, posledních 9 měsíců trpím opakovaně záněty močového měchýře, měla jsem také zánět tříselních uzlin - od té doby mám uzliny asi pul roku zvětšené. Gynekologické výsledky byly v pořádku, až nyní mi začly problémy - svědění, pálení, menstruace uprostřed cyklu. Při testech mi našly sřevní bakterie, lékařka mi dala vaginální tablety Macmiror. Chtěla bych se zeptat, zda střevní bakterie může způsobovat opakované záněty močového měchýře? A jestli by se měl přeléčit i partner? Popřípadě jestli je volně prodejný přípravek na přeléčení. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Střevní bakterie mohou skutečně způsobit závět a potíže které popisujete ,bylo by dobře po léčbě zkontrolovat kultivaci z pochvy a dále postupovat podle nálezu Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x