Střevní chřipka

Mám syna 8měsíců už druhý den,jen zvrací,udrží jen čaj po lžičkách v malém množství.Je nutná hospitalizace?Je To nebezpečné?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Darjo! Akutní obtíže nikdy nekonsultujte v online poradnách!!! Zvláště u dětí! Protože jsou ztráty vody u dětí nevyzpytatelné, rozhodně doporučuji, aby dítě viděl pediatr a to co nejdříve. Hospitalisace může a nemusí být nutná.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: