Střevní chřipka a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Od čtvrtka 4.2. mám střevní chřipku (teplota, bolest hlavy, průjmy) a zítra 7.2. si budu brát, po sedmidenní pauze, 1.pilulku z platíčka (HA Bonadea). Tak mě zajímá, až průjmy pominou, jestli účinnost HA bude zase hned 100% nebo celý cyklus už bude tím narušený nebo po jak dlouhou dobu po uzdravení je potřeba se ještě chránit? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Bylo by vhodné ještě 10 dní po ustání průjmů použít ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: