Střevní chřipka a účinky antikoncepce

Dobrý den, během týdenní pauzy (pondělí-neděle) jsem dostala střevní chřipku, která trvala od úterý do čtvrka. Proti průjmu jsem užívala loperon. Menstruace se dostavila jako obvykle ve čtvrtek. První tabletku antikoncepce jsem vzala jako vždy v pondělí v obvyklou dobu - tedy až čtvrtý den od poslední pilulky loperonu. Chtěla bych se zeptat, jestli byly účinky antikoncepce ještě oslabeny. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinek antikoncepce určitě nebyl oslaben.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: