Střevní chřipka + ha

Dobrý den, 6.7. jsem v 17:00 a 19:20 zvracela. V 19:30 jsem si vzala 16. prášek z balení HA Minerva. Po požití prášku už jsem žádné zažívací problémy neměla. Jde o to, zdali byl žaludek schopen pilulku normálně vstřebat (protože při obou zvraceních jsem vyzvracela oběd). Pokud prášek neúčinkoval, je možné, že bych zpětně otěhotněla? A budu už normálně chráněná od 1. pilulky nového platíčka? Děkuji za Váš čas.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste po požití tabletky už žádné zažívací potíže neměla, není důvod obávat se nedostatečného vstřebání a také snížení účinku.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x