Střevní potíže

dobrý den, mám už 4 měsíce průjmy, občas s příměsí krve a nestrávené potravy. dělali mi kolonoskopii, ultrazvuk, výtěr...ale všechny výsledky jsou v pořádku, už si nevím rady co s tím. nevíte čím by to mohlo být, jsem objednaná k psychyatričce a zkusím antidepresiva, bylo mi řečeno, že to také pomáhá někdy. ale moc nevěřím že by mi antidepresiva pomohla na průjem. prosím o radu, děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli je ve stolici občas krev a kolonoskopie neukázala ani hemoroidy, které by mohly být příčinou, musí se vyšetřovat dál. Krev ve stolici rozhodně není v pořádku. Psychofarmaka pomáhají např. u dráždivého tračníku, který je spojen s průjmy.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: