Střevní viróza u 7 týdenního dítěte

  • Dotaz od: Hana Vlková
  • Publikováno: 3.5.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, manžel i já jsme prodělali střevní virózu (trvala 24 hodin) a teď ji dostal náš 7-týdenní syn. Má horečku (podala jsem mu 1,5 ml Nurofenu baby; váží 4,6 kg a plně kojím). Chtěla bych se zeptat, jak pokračovat v léčbě, či máme jet na pohotovost? Starší dcera (3 roky) je zatím bez příznaků. Děkuji za odpvěď. S pozdravem Hana Vlková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, průjmová oněmocnění u dětí jsou vždy velmi závažná, proto bych u takto malého dítěte doporučoval vyhledat lékařskou pomoc. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: