Střídavá bolest po vyléčení výronu

Dobrý den, asi před měsícem a půl jsem si při fotbale udělal výron(dostal jsem šlapáka), koncem července už jsem vpohodě chodil(na běhání jsem se však ještě necítil, proto jsem jezdil na kole..před pěti dny jsem z kola spadl a zlomil si ruku mezi zápěstím a loktem, v tten den jsem chtěl začít první výklus).. před třemi dny se objevila bolest kotníku- tahle bolest se už tři dny úplně stejně opakuje- jdu na procházku ujdu asi 200m a pociťuju hrozné píchání a kotník jakoby ztuhne(je to ze přední strany trochu v pravo) chvíli se zastavím s nohou nic nedělám a po minutě už nic necítím, jdu tedy dál ujdu už však kratší vzdálenost a opět si musím dát pauzu a tak to pořád pokračuje. Jestli jste se s něčím podobným někdy setkal a mohl mi poradit budu moc rád díky.ps: nemůže to souviset s tím pádem z kola? prakticky je to od té doby..jestli se tam ty vazy zase nějak nepovolili, ale to by asi bolelo pořád a ne po 200m a pak nic... díky

Odpověď odborníka:

Asi tato potíž bude mít souvislost s pádem s kola. V popředí byla zlomenina předloktí, takže potíž hlezna mohla být odsunuta do pozadí. Doporučuji léklařskou kontrolu a rtg snímek hlezna a případnou sádrovou immobilisaci. Bez toho to nepůjde.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x