Strie na tříslech - doplnění

Dobrý den paní doktorko, omlouvám se, ale musím ještě dodatečně zmínit své dlouhodobé užívání kortikosteroidní masti beloderm proti lupénce v tříslech. Byl jsem nepozorný a nepřečetl si letáček, kde stojí, že v tříslech a dalších problematických oblastech může často způsobovat strie a atrofii kůže, která by na můj problém seděla. Myslíte, že je to opravdu můj případ? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Ano, zcela jistě jsou vaše problémy způsobeny použitím kortikosteroidního krému.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: