Strpnuty palec po narkoze

Dobry den, pred 14 dňami ma operovali laparoskopicky, v narkoze, od prebudenia si necitim palec pravej ruky a polovicu vrchnej casti predlaktia, hybat s nim dokazem, dotyk vnimam, avsak nemam cit v nom, jednoducho je strpnuty aj s polovicou predlaktia. Je toto bezne po narkoze? Upravi sa to same? za aku dobu? Moze mi pomoct masaz chrbta? alebo mam vyhladat neurologa? Dakujem Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zřejmě došlo k útlaku nervu při operaci, může se tak stát. Postiiženou oblast cvičit, masírovat, karšáčovat jemným kartáčem, vhodné je užívání vitamínů B řady v vyšší dávce.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zaháníte trápení jídlem? Známe lepší řešení
Články: Zaháníte trápení jídlem? Známe lepší řešení
Období Vánoc a přelomu roku...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
O bolestech zad aneb Něco tam přece tlačit musí
Články: O bolestech zad aneb Něco tam přece tlačit musí
Velmi často se v poradně...
Alkohol a paracetamol – co tato kombinace může udělat s játry
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x