Struktura žaludu

Dobrý den, rád bych se zeptal jestli je v pořádku struktura glansu. Ke "zvrásnění" došlo před pár lety zcela plynule. Stejné v jakémkoliv stavu. Svědění je myslím si jen běžné.

Odpověď odborníka:

Kůže žaludu vypadá zcela normálně. Při erekci se určitě napne.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
mno | Od: Lukas | 12.6.2013 22:32
Děkuji za očekávanou odpověď. Musel jsem si zavolat na pomoc strýčka Googla.
Zcela normální je relativní pojem a jak se zdá standard u českých doktorů.
Při erekci se nejen že nenapne ale rýhy jsou mnohem výraznější.
Změna struktury žaludu a předkožky tzv. keratinizace je způsobena vysušením a mechanickým "opotřebením" ať už používáním nevhodných hygienických prostředku tak především nedokonalým zakrytím žaludu předkožkou (v různých stupních), lidi s obřízkou dobře znají. Sice je pak penis méně náchylný na plísně apod., teoreticky i nižší riziko přenosu HIV. Ale hlavně ztrácí výrazně citlivost!!:( Metody a prostředky na obnovu jsou známé (myšleno mimo hranice čr).
Snad to někomu pomůže a ušetří si zbytečnou cestu k "mastičkáři".
reagovat
re:mno | Od: Petr | 17.6.2013 15:44
Tak musíš uvádět všechny údaje, když chceš přesnější odpověď. A ne je doplňovat ex post.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: