Struma nodosa

Chtěla bych se zeptat jestli mi opravdu hrozí operace.. Včera jsem byla na sono a pak doktor mi řekl že mě nemine operace a i má paní doktorka řekla to samé. - Gl. parotis a gl. submandibularis oboustranně bez morfologickych změn. - Gl. thyreoidea asymetrické konfigurace, levý lalok 13x11x49 mm, bez loziskovych změn, pravý lalok 27x20x57 mm s komplexní formací velikosti 38x27x22 mm se solidní i cystickou komponentou v kaudální polovině laloku. Několik lymf. uzlin podél kývačů, submandibulárně a při ACI bilat. do velikosti 25 mm v dlouhé ose. Děkuji vám předem za odpověď. Pěkný den.

Odpověď odborníka:

Nikolo, máte nález na štítné žláze, a to konkrétně na pravém laloku cystický útvar, který jistě není vhodné na tom místě ponechávat. Čili i já se přikláním k Vašim lékařům a doporučuji odstranění tohoto útvaru, nemusíte se ničeho obávat, operaci jistě zvládnete dobře. S pozdravem a přáním pevného zdraví, K. Jiříčková

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: