Stržená kůže na čípku - není to zhoubné?

Dobrý den, chtěla bych se vás na něco zeptat. Minulý týden jsem byla u gynekologa, který mi sdělil, že mám strženou kůžičku na děložním hrdle. nebo co. Prý, že by mi to za půl roku zmrazil nebo vypálil, abych měla klid. Víc se ale nezmínil. Není to stržení kůžičky nějak zhoubné? Nemůže se mi z toho "nálezu" do toho půl roku něco vyvinout? Jde o to, že mě před panem doktorem varovali, že není úplně sdílný a občas i pečlivý. Snad by mi sdělil, kdyby to vypadalo špatně, ne? Díky moc.

Odpověď odborníka:

Martino, dobrý den! Nevím, co pan doktor stržením kůžičky myslel, zdali erozi, ektropium nebo našel nějaké jiné dysplastické změny? Bohužel podle použitého výrazu mi není jasné, oč jde. Mohla byste to opsat ze zprávy v latinském tvaru?

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x