Stydké pysky

Dobrý den je možné po větší konzumaci odtučněného tvarohu s medem aby se mi zvětšily stydké pysky? Mám je trochu zvětšené můj gynekolog nic nenašel dělal mi i stěr. Je to možné? Po jíném jídle se mi zdá že tyto obtíže nemám nevím, ale zdá se mi to jako blbost. Předem moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není to možné prakticky ani teoreticky,zdá se vám to správně. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: