Styk po revizi

Před 14 dny revize dělohy - 8tt-bez srdečních ozvěn.Od té doby 3 nechr.pohlavní styky.Přítel se do mě nevypustil.Dával si pozor.Za 2-4 týdny bych měla dostat měsíčky.Znaky infekce nemám.Stále slabě špiním.Je riziko otěhotnění,když sliznice byla seškrábnuta?Děkuji.

Odpověď odborníka:

Otěhotnění není takové riziko,ikdyž pokud by k těhotenství došlo, s největší pravděpodobností by se neuchytilo, největším rizikem je infekce. Cca 14 dní je minimální doba, kdyby ke styku nemělo vůbec dojít, nekoupat se, jen sprchovat a nepoužívat tampony.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: