Subklinická hypotyreoza

Dobrý den, chci se zeptat , zda je vhodné užívání vit. D3 při autoimunitní hypotyreoze, případně, které vitamíny jsou vhodné a které naopak bych užívat neměla. Děkuji, Martina Šromová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete užívat, co chcete, i vitamín D. Nedoporučuje se pouze nadměrné užívání Jodu. Hezky večer

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: