Substituce hormonů hcg

Dobrý den, chci se zeptat, zda při nízké hladině hormonu hcg je možné tento hormon dodávat ve formě tbl a pod.. Zhruba týden po vynechání menstruace a pozitivním těhot. testu mám hladinu hcg jen 181. Není to málo? Lékař mi řekl, že mám ještě týden vydržet e že se uvidí, jestli bude hladina hcg narůstat. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Hladina HCG je závislá na stavu těhotenství a je vlastně reakcí na těhotenství. Vyčkejte, pokud jste těhotná, hladina HCG naroste. Držíme palce!

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: