Substituční léčba hypofunkce štítné žlázy

Jsem po celkovém odstranění štítné žlázy v červenci 2015, a nyní mám krevní hodnoty FT4 10,18 a TSH 32,46. Pani doktorka mi zvýšila Letrox na dávku 75. Neohrožují mne takovéto výsledky, neboť trpím vysokým krevním tlakem, cholesterolem a mám dva stenty po infarktu. Jsem 170 vysoká a vážím 62 kg.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výsledky nejsou dobré, proto vám lékařka zvýšila dávku Letroxu. Po navýšení léku by se měly výsledky upravit k fyziologickým hodnotám, abyste nebyla ohrožena zhoršením vašich zdravotních obtíží.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: