Sucho v ústech

Děkuji za minulé odpovědi.Píšete,že mám zvážit konsultaci jinde,ale já nevím,kam jít.Mohla by to být onkologická ambulance?Dostanu se tam bez doporučení?Jinak,aby jste byla alespoň trochu v obraze.Rengen plic byl negativní.Ultrazvuk z hlediska urologie v lednu.Cukrovka 6,5-7mmol,HbA1c 4,2-4,5.Beru Glucophage 2000mg denně.O ultrazvuk břicha je mi blbé říkat,obvodního lékaře jsem změnil k 1.1.2016,z důvodu odchodu obvodního lékaře.Takže jsem v takové hloupé situaci.Denně cvičím na OrbiTracu 40min.Co mě trápí,je náhlá únava,spavost.po té únava.Říkám si,že dokud mohu cvičit,tak to ještě není tak hrozný.Ale pro klid duše a zbavení té únavy bych rád prodělal nezbytná vyšetření.Schází i někdo,s kým bych se poradil,z očí do očí.Doufám,že je to naposledy,co jsem potřeboval poradnu,ještě jednou moc a moc děkuji,Pavel

Odpověď odborníka:

Pavle, bohužel nevím, jak zněl Váš první dotaz. Za mě zkuste začít s konzultací právě u Vašeho praktického lékaře. Příčin únavy a slabosti může být celá řada, začla bych krevním rozbory, pokud ještě nebyly provedeny, ultrazvuk břicha je zcela neinvazivní a základní vyšetření, neměl by s tím být problém. Na onkologii se bez žádanky od praktika spíše nedostanete. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: