Sucho v ustech

Mohla by na mou minulou otázku odpovedet MUDR. KAROLÍNA KAŠPAROVÁ?Děkuji paní doktorko

Odpověď odborníka:

Milý Pavle, mrzí mne , že jste se neposunul nikam dále. Chápu Vaši obavu z rakoviny, ale v našem zdravotním systému je to spíše nastaveno tak, že onkolog je ten, kdo již diagnostikovanou rakovinu řeší, ne vyhledává. Ale na některých pracovištích nabízí preventivní (většinou placené)onkologické prohlídky - které ovšem neobsahují o moc více, než jste podstoupil - odběry, klinické vyšetření, sono břicha a rtg hrduníku. Další specializovaná vyšetření se odvíjí až od výsledků, eventuelně specifických problémů...Pořád si myslím, že by to vše měl zkompletovat praktik a zvážit co dál - co ty infekce - borelioza, cytomegalovirus, EB viroza, ? Víc mne z mého pohledu v tuto chvíli nenapadá, bohužel. KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: