Suchý kašel

Dobrý den, chtěla bych se zeptat odhledně syna 7 let.Zítra máme jet k moři do Chorvatska a syn od včera kašle.Je astmatik,bere singulair a aerius(alerg.na roztoče).Má též Berodual a budir při potížíš.Od včera poměrně hodně kašle,nasadil ajsem tussin ,ráno a večer budier a 3+denně berodual.Tuto kombinaci nám vždy radila mudr.Kaše po vdechnutí beroduálu ihned přešel a já se prosím ptám,zda je možné,že je nachlazený nebo to může být alergie,bydlíme na vesnici,všude seno a kvetoucí tráva a je možné se synem vycestovat?Děkuji PAvlína

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jistě se může jednat o alergii. Pokud chlapec nemá teploty, můžete vycestovat - pokud se jedná o alergii, mořský vzduch mu udělá dobře. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: