Sumenie v usiach-hlave

Pekny den prajem uz som raz pisal o tomto pronbleme ktory ma sprevadza uz 2 mesiace absolvoval som aj akupukturnu liecbu v trvani 10 sedeni ktora mi velmi pomohla nakopnut moj oslabeny organizmus po roznych tazkostiach a ochoreniach ale siel som tam hlavne kvoli sumeniu v usiah ci v hlave, iani doktorka mi vravela ze mam slabsiu energiu organov ci uz ladvin pecene, pankreasu sleziny ze to je na dlhsiu dobu no po tych desiatich akupunkturnych sedeniach to nepreslo citim sa omnoho lepsie ale tento problem ma sprevadza nadalej cital som ze existuje detoxikacna kura ladvin ale neviem ako a ci to nam vobec absolvovat ale rad by som sa toho problemu zbavil bol som aj na Usg ladvin i vsetkych vnutornych organov vsetko ok bez nalezu dokonca pani nefrologicka mi povedala ze moje ladviny su v perfektnom stave ze pracuju ako 4 ladviny a som astmatik a mal som aj sinusovu tachikardiu zvysene srdcove pulzy co sa mi po akupunkturach upravilo ale spojitost astmy so sumenim v usiach moj plucny lekar vyvratil ze to stym nema nic spolocne tak vazne neviem ako sa toho mam zbavit :)

Odpověď odborníka:

Toto co popisujete je složitá věc, jistě jste prodělal určitou virózu, která Vám napadla Cortiho orgány ve vnitřním uchu. Vzhledem i k arytmii a výskytu asthma bronchiale je to u Vás složité a nelze toto vyřešit psaním tady na tento zkaz. Potřebujete prodělat pořádné podrobné EAV vyšetření u zkušeného holistického lékaře a absolvovat co nejrychleji léčbu, která by Vám pomohla. Chce to i léčbu pomocí speciálních nosod. Jestli že neuspějete u Vás, zavolejte česko 606 802 598 A DOMUVÍME SE. Přeji Vám zlepšení Vašeho zdravotního stavu. v úctě primář MUDr. Jan Miklánek z Prahy

MUDr. Jan Miklánek
MUDr. Jan Miklánek

Specializace: Rehabilitace
Pracoviště: Studio pro zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: