Sumetrolim

Dobrý večer, dnes jsem byla se synem na kontrole. Právě dobírá Amoksiklav Forte a ještě nám byl nasazen Sumetrolim. Amoksiklav nám byl nasazen z důvodu žluté rýmy, občasné bolesti na pravé lícní kosti a teplot. Kašel neměl. Výtěr ani RTG dutin udělán nebyl. Dnes na kontrole nám paní doktorka řekla, že je malý v pořádku, ale že je dobré nasadit ještě Sumetrolim na pročištění. Současně s Amoksiklav podáváme 3x denně 15 kapek Sinupret., stříkáme Olynth. Připadá mi, že už toho do něj cpeme dost. Je nezbytně nutné další ATB Sumetrolim ještě podávat? Dávkování 5ml po 12ti hodinách. Pokud by to bylo na pročištění dutin nepostačil by ten Sinupret? Moc děkuji za Vaši odpověď Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud neakceptujete rozhodnutí pediatra, prosím, najděte si jiného - je to lepší, než žít v pochybnostech a napětí. Nepřísluší mi posuzovat rozhodovací schema jiného lékaře,on má možnost dítě vidět a vyšetřit a já ne, nezlobte se. Pokud chcete, aby synek byl zdravější a antibiotika třeba nemusel užívat vůbec nebo minimálně, obratte se na homeopata (je hodně pediatrů, kteří mají v ordninaci čas i na homeopatii), je to mnohem šetrnější metoda. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x