Sunya

Dobry den, moc bych Vas chtela poprosit o radu. V listopadu 2008 se mi narodila dcera, od unora 2009 jsem uzivala HA Azalii, ted mi pan doktor predepsal HA Sunya. Zajimalo by me jestli ji muzu pouzivat, kdyz jeste porad 2-3 denne kojim?! Pan doktor o kojeni vi, ale prekvapilo mi ze na letaku je uvedene, ze se nedoporucuje pouzivat u kojeni. Chci se tedy zeptat, zda to dceri nejak neuskodi a pokud to neni vhodne, jestli existuje krome Azalie i nejaka jina HA, kterou je mozne i pri mene castym kojeni pouzivat?! Dekuji a preji hezky den JZ

Odpověď odborníka:

Pokud kojíte, tak smíte užívat jen čistě gestagenní antikoncepci. Antikoncepci Sunya neberte!!! nehcte si předepsat jiný preparát, na trhu je jich několik.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x